ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YAVUZ SELİM MAH. DEDE KORKUT CAD. EML SİTESİ NO 19B GÖLBAŞI / ADIYAMAN
Vizyon
´Öğrenci ve Çalışmalarını, çagin gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.´
Misyon
Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan, bireysel, kurumsal ve toplumsal gelişmeyi sağlayacak bilgi, beceri ve düşünce donanımına sahip seçkin bireyler yetiştirmek.
ingilizce
Ulaşım
Adıyaman’a karayolu ile Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır olmak üzere 5 güzergâhtan gelinir. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi tam bir kavşak yeri olup, Malatya Kahramanmaraş Gaziantep karayolu ulaşımı Gölbaşı üzerinden sağlanır.
Köy ve uzak beldelerden servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
63 km. İlçe merkezinde.
Okulun Sınav Başarı Durumu
%70-%75
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%20
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz her yıl Tübitak projelerine değişen sayılarda proje ile başvurmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İngilizce öğretmenimiz Aybüke Çabuk'un yürüttüğü Self Digital English Materials eTwinning projesi kalite etiketi ödülüne layık görüldü.